Sportspeciaalzaak, WellSport, Barry van Well, Esther Brouwer, sportwinkel, Maarssen, WellSport
 

Over ons

WellSport is opgericht op 1 mei 2007 op de Kaatsbaan 11 in Maarssen-Dorp. Het ontstaan van de winkel is mede te danken aan een bestuurslid van MHV Maarssen, de hockeyclub uit Maarssen. Voorheen vond de verkoop van de clubkleding plaats vanuit Sportzaak Sportief, die hun filiaal in Bisonspoor hadden beëindigd. Diverse clubs waren blij als hun leden in hun eigen plaats hun clubkleding konden blijven kopen. Hierin ontstond het idee om samen met Barry van Well de sportwinkel in Maarssen-Dorp te starten onder de naam WellSport.

In 2021 is de winkel verhuisd naar het Harmonieplein alwaar de winkel 3x zo groot is geworden. WellSport was uit zijn jasje gegroeid. Met deze grotere winkel en webshop kunnen we de leden van de vele clubs die Maarssen rijk is ontzorgen met hun clubkleding. Zo kunnen bedrijven terecht om hun sponsorkleding bij ons te laten bedrukken. Zo doen wij dat voor sponsoren van MHV Maarssen, VV Maarssen, SV de Vecht en o.a. HV Nijenrodes uit Breukelen.

WellSport richt zich met de winkel tot de fanatieke sporter maar ook tot de recreatieve sportbeoefenaar. Je kan in de winkel terecht voor diverse sporten. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment Casual en Vrijetijdskleding en sneakers voor jong en oud(er).

Bij WellSport staan wij voor kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Met onze deskundigheid kunnen wij u adviseren over o.a. hockey, voetbal, tennis, padel, fitness, running en diverse indoorsporten zoals o.a. zaalhockey en handbal.

Daarbij staan wij voor de individuele sporter klaar maar ook voor teamaankleding voor clubs en/of bedrijven (sponsoren). Wij bedrukken in eigen huis. Zo kunnen wij snel leveren en zijn jouw wensen bespreekbaar.

De volgende verenigingen kunnen bij ons terecht zowel in de winkel als in onze webshop voor hun clubkleding: Voetbalvereniging VV Maarssen en Korfbalvereniging OVVO uit Maarssen, Handbalvereniging HV Nijenrodes uit Breukelen en SV de Vecht uit Loenen aan de Vecht. Uiteraard zijn de leden van de Hockeyclub uit Maarssen en omgeving meer dan welkom.

Niet alleen is de winkel gegroeid naar een grotere vestiging, ook heb je nu de mogelijkheid om online te shoppen bij ons. Met onze webshop SPORTENBESTELONLINE.NL bieden wij onze klanten nog meer sportplezier. Daarnaast hebben wij Casualkleding en Sneakers, van bekende merken, al voor jou geselecteerd en zijn wij "de" winkel om gezellig te komen shoppen.